Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Pikáns történetek felnőtteknek

Beauty Babe Blog

Beauty Babe Blog

Tengerparti álom - A lány aki mindent megtesz az álmaiért

Egyetem, munka és szerelem? - avagy a pici piros tanga egy napja

2020. január 24. - Timboo

project-17_3.jpg

Tengerparti álom

I. fejezet - A lány, aki mindent megtesz az álmaiért

 

Írta: T. Timboo

 

Tengerparti álom

I / XV. Fejezet

 

Hanna egy hosszú, fárasztó nap végén az egyetem nagy előadójában a leghátsó sorban szundikált. Az egyik legnehezebb tantárgy az órarendjében a késő délutáni órákra esett. Csak azért maradt ott az előadáson, mert hamarosan kezdődött a vizsgaidőszak és ebből a tárgyból le volt maradva. Ám annyira száraz volt az anyag, hogy nem bírt tovább koncentrálni és rádőlt a padra. Épp csak egy kicsit pihentetni akarta a szemét, de kisvártatva mély álomba szenderedett. Annyira fáradt volt, hogy még abban a kényelmetlen helyzetben is képes volt elaludni. Szerencse, hogy nem horkolt, mert rém kínos helyzetbe kerülhetett volna.

Emy az egyetlen barátnője ott ült mellette bőszen jegyzetelve helyette is. Hagyta Hannát pihenni, mert tudta mennyire kimerítő nap áll mögötte. Majd odaadja neki az anyagot, hogy lemásolhassa, bár arról fogalma sem volt, hogy a temérdek elfoglaltsága mellett mikor lesz rá ideje, hogy el is olvassa.

Hanna még gyermekkorában elveszítette a szüleit egy szörnyű tragédiában. A nagyija nevelte fel békében, boldogságban, viszont nem túl nagy gazdagságban. A lány sohasem értette, hogy miként tudta a mamája az ápolónői kis fizetéséből rendezni a lakás hitelét, vezetni a háztartást és még őt is felnevelni. Nem is sejtette, hogy e rejtély mögött milyen titok lappang.

Ahogy a nagyi egészségi állapota romlott, Hanna kényszerült a kenyérkereső szerepébe. A leány élete sok lemondással járt, ám legnagyobb álmáról nem volt hajlandó letenni. Imádta a kutyákat, feltétel nélküli szeretetük és odaadó hűségük miatt némely embertársánál is többre tartotta őket. Állatotthont szeretett volna nyitni az árva, elhagyott cicáknak, kutyusoknak. Amolyan luxusszállót, ahol a kedvencek boldogan élhetnek mindaddig, amíg nem találnak szerető gazdára. Ebben szeretett volna kiteljesedni és eme tervéért mindent hajlandó volt megtenni.

Még nem tudta hogyan, mi módon, ám érezte, hogy az álma valóra válhat. Érettségi után jelentkezett az egyetemre, hogy a szükséges képzettséget megszerezze. Lelkesedése és szorgalma biztosította számára a sikeres diplomaszerzést. A tanulmányaiból még egy év volt hátra. Így már csak a szükséges anyagiakat kellett előteremtenie a vállalkozásához.

Rengeteget dolgozott az iskola mellett. Több kisebb alkalmi munkát is ellátott, bár sajnos ezek inkább csak a tandíját fedezték. Ennek ellenére bízott benne, hogy megtalálja azt a munkát, ami közelebb viszi őt álmai megvalósításához, így nyitott volt minden kínálkozó lehetőségre.

Reggelente kutyákat sétáltatott. Ahogy a környékbeli gazdik megismerték, egyre többen merték rábízni kedvenceiket.  Ez a munka egyáltalán nem volt kifizetődő, Hanna mégis igazán nagy örömét lelte benne, ezért szívesen vállalta. Sosem hagyta volna ki a reggeli sétát a kutyusokkal, még akkor sem, amikor a hajnalig tartó tanulástól hulla fáradtnak érezte magát.

Pár gazdinak persze többet jelentett Hanna kora reggeli kutyasétáltatása holmi szükséges elvégzendő feladatnál. Némelyeknek a nap fénypontja volt, amikor a lány a biciklijét hajtva megjelent a tengerparti sétányon, kócosan felkötött aranyszőke hajjal, pici szoknyácskában, amiből nem csak hosszú vékony combja, de formás feneke is kilátszott.

 

Hanna nem törődött a nyálcsorgató férfiakkal, praktikussági oka volt eme öltözetének. Miután az összes kutya csatlakozott hozzá, a tengerpartra kerekezett velük. A nagy kedvencek pórázon jöttek mellette szófogadóan, szépen sorban, két kicsi pedig a bicikli első kosarában kapott helyett. A parton lekötötte a járművét és az arra kijelölt helyen a vízbe engedte a kutyusokat. Labdáztak, fogócskáztak, önfeledten élvezték a szabadságot. Ehhez az öltözete igazán tökéletes volt, a többi nem számított. A fizetség viszont kevésnek bizonyult, így további munkalehetőség után kellett néznie.

A helyi kisállat kereskedésben szerzett részmunkaidős állást. Hétköznap délutánonként és minden második szombaton dolgozott. Hanna még régebbről ismerte a tulajdonost, amikor még vásárlóként járt a boltba. A férfi imádta az állatokat, ám az emberekkel nem jött ki túl jól, ezért volt szüksége egy simulékony, kedves, megnyerő eladóra, aki az üzlet legforgalmasabb időszakában kisegítette őt.

Hanna mindenkivel türelmesen bánt, szót értett a gyerekek nyelvén is, ami nagyon fontos volt, mert ők tették ki a vásárlók nagy többségét. A szülők gyakran jutalmazták gyermekeiket kisállat vásárlással, aminek felelőssége és minden terhe egy idő után az ő nyakukba szakadt. Ha a kis kedvencekre ráuntak, visszahozhatták a boltba őket, ami megkönnyebbülést jelentett mindenkinek, de legfőképpen az állatoknak.

Még egy előnye volt, hogy a lány ott dolgozhatott. Mégpedig az, hogy a lejárat előtt lévő kutyaeledelt ingyen elvihette a menhelyre az állatoknak. Egyelőre másképp sajnos nem tudott rajtuk segíteni.

Mindamellett, hogy Hanna az egyetemi követelményeknek próbált megfelelni, emellett dolgozott, valamint otthon elvégezte a házimunkát és gondoskodott a nagyijáról, még egy helyes, de őrülten féltékeny pasival járó gondot is magáénak tudhatott. A jóképű fiúnak bámulatosan kidolgozott teste volt, mégis önbizalomhiánnyal küzdött.

Elég gyakran megkeserítette az életüket a zöldszemű szörny által vélt, ám csupán ritkán valós sérelmei. Hanna türelmes volt vele, mert régóta szerette és felnézett rá, ám néha azon ábrándozott, mennyivel könnyebb lenne az élete nélküle. Ám a szakításnak még a gondolata is elborzasztotta, ezért megmaradt a kapcsolatban.

Szívtipró barátját Edwardnak hívták, ám ő csak Edinek becézte. Ritkán találkoztak, mert Hannának a sok elfoglaltsága mellett kevés ideje maradt rá, de az együtt töltött időt rendesen kihasználták. Persze csak azokon a napokon, amikor Edi nem rendezett jelenetet valamilyen piti ügy miatt. A fiú ugyanis nem tudta elviselni barátnője lenge öltözetét, mert úgy gondolta, hogy amikor ilyen ruhát visel, minden férfi őt bámulja, és perverz gondolataikban magukévá teszik. Ez a tudat megőrjítette őt, és mikor meglátta Hannát parányi ruhácskákban, mindig kifakadt.

  

Ám a nyugodt időszakokban, úgy bújták egymást, mintha friss házasok lennének és olyan felejthetetlen ágytornát mutattak be, amit sokan megirigyelnének tőlük. Hanna megkövetelte a minőségi szexet, nem engedte, hogy barátja önző módon, a maga kielégülésére csak úgy keresztülhajtson rajta.

A lány határozottsága annyira imponált a fiúnak, hogy fülig szerelmes volt belé. Emellett őrülten féltette. Attól tartott, hogy jön egy vagyonos, tapasztalt férfi, aki majd lecsapja őt a kezéről. Ennek gyakran hangot is adott, amivel már kezdett Hanna agyára menni.

A fiúnak ez volt az utolsó éve az egyetemen, eggyel Hanna felett járt. Egy rendkívül kedvező sport játékos-szerződés várt rá, amit várhatóan az iskola végeztével írnak majd alá. Amellett, hogy tudta micsoda megtiszteltetés érte, mennyire szerencsés, hogy őt választották, rettegett a várt pillanattól. Tudta, hogy a szerződés majd elszólítja a városból és valószínűleg ez a Hannával való kapcsolatának végét jelenti majd. A lány nem fog vele tartani, mert tervei ehhez a városhoz kötik őt, meg hát a nagyiját sem hagyná soha magára.

Edi próbálta kihasználni az összes adódó lehetőséget, amit Hannával tölthetett. Haragudott, amikor szombatonként a lány dolgozni ment, ahelyett, hogy vele foglalkozna.

Féltékeny volt a kisállat kereskedés tulajdonosára is. Mert bár a férfi az elmúlt években felvett egy furcsa, igénytelen hobo stílust, ám korábban igazán jóképű lehetett, melyet nem tudott eltakarni rendezetlen szakállával és hanyag öltözetével sem.

Hanna az apja korabeli férfi iránt gyöngéd érzelmeket táplált, de nem úgy, ahogyan azt Edi képzelte. A fiúnak nem volt semmi oka a féltékenykedésre. A lányt a családi tragédia óvodás korában érte, így az ő életéből kimaradt az apai gondoskodás és szeretet, amit Hobo tudtán kívül, ám némileg pótolhatott. Kislány korában ugyanis gyakori látogatója volt a boltnak. Hobonak megesett a kis árván a szíve és megengedte neki, hogy együtt etessék a hatalmas akváriumokban lévő színes halakat, és a tengeri malacokkal is játszhatott, a kis nyuszikról nem is beszélve. Talán innen ered a lány erős kötődése az állatokhoz. 

A szerelmesek vasárnaponként találkoztak, ekkor szinte az egész napot a fiú otthonában töltötték. Hannáék kétszobás lakásához képest náluk ugyanis elég sok hely volt, ahova félrevonulhattak összebújni. Néha pihenésképpen rendeltek egy pizzát és megnéztek egy filmet, vagy csak kimentek sétálni a naplementében. De a nap java az ágyban érte őket. 

Hétköznaponként egy-egy lyukas órában az egyetem egy amolyan használaton kívüli irattára adott helyszínt az együttlétüknek. Edi egy véletlen folytán jutott hozzá a szoba kulcsához, amit féltve őrzött. Egyedül Emy tudott még az intim kis helyiség létezéséről, mert gyakran falazásra kényszerült. Az volt a minimum, hogy legalább tudja, merre jár Hanna, ha már tartania kell a hátát miatta. De barátnője mindig meghálálta eme irányukba tett nemes gesztusát, így sosem maradt tüske bennük a légyottok miatt.

Ez a nap is talán azért viselte meg Hannát annyira, mert hajnalig készítette a beadandó dolgozatát, majd miután reggel a kutyusokkal lement a partra, az egyetemi maratoni előadássorozatot megszakítva, Edivel felkeresték a titkos kis szobácskát.

Hanna épp kint ült a parkban, a térdénél előre megszaggatott feszes farmerjában, alatta pici piros tangában, mikor gondolt egyet és ráírt Edi telefonjára: „Hiányzol. Ráérsz?” Edi visszaírt neki egy mosolygós fejet és még egy szót, „Ottali” majd rögtön ott termett a titokszobánál, pedig épp órája lett volna...

A történet erotikus tartalommal folytatódik! Ha elmúltál 18 éves, a teljes I. fejezet történetéért klikkelj ide!

A folytatásért iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Facebookon. Hanna teljes története 15 fejezetben teljesedik ki.

Ha érdekel, milyen elegáns ruhákat választottak fiatal influencereink a kínálatunkból, tekints meg ezt a bejegyzésünket!

Valentin napi ajánlatunkat itt olvashatjátok!

Ha szeretnél többet megtudni luxus fehérneműinkről, itt tájékozódhatsz!

Nőknek szóló önbizalom erősítő lelkifröccsünket és Norbinak intézett válaszunkat itt olvashatjátok!

Ha érdekel a női divat és szeretnél magyar webáruházból, kedvezményes feltételekkel, ingyenes szállítással és ingyenes visszaküldéssel vásárolni, akkor nézz körül nálunk: Beauty InTheBox

Várunk sok szeretettel!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beauty-babe.blog.hu/api/trackback/id/tr5315425466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása